Sleutel laten bijmaken door Sleutelmaker Hoppy

Reservesleutels zijn altijd handig

Het is altijd slim en handig om van al uw sloten enkele reservesleutels te hebben. Er kunnen zich namelijk altijd situaties voordoen waarin u de reservesleutel echt nodig heeft. En dat zijn momenten die zich altijd onverwacht en plotseling bij u aandienen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situatie. U bent vrij laat thuisgekomen van uw werk en heeft vanavond nog een belangrijke afspraak. Om die te halen, moet u echt opschieten en haast maken. Snel gaat er een pizza in de heteluchtoven, want veel tijd is er niet meer. Als het eten op is, rent u de deur uit. Terwijl de deur in het slot valt en u voor de auto staat, beseft u ineens dat de autosleutel niet in uw broekzak zitten. En laat die autosleutels nu aan hetzelfde sleutelbos zitten als de voordeursleutel. De simpele conclusie is dat u uzelf heeft buitengesloten uit uw woning. En reservesleutels zijn er helaas niet, ook niet bij de buren.

Buitengesloten: wat nu?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de deur open te breken. Maar verstandiger is uiteraard om een slotenmaker te bellen die de deur voor u kan openen zonder schade aan te richten. Het allerverstandigst is natuurlijk om preventief te handelen. Met name mensen die het een keer overkomen is dat ze niet meer hun huis in konden, kiezen voor preventieve actie om herhaling van dit soort ellende te voorkomen. Veel woningeigenaren hebben dan ook van elke deur een of meer reservesleutels laten maken bij een sleutelmaker. De sleutels op reserve worden dan bij de buren afgegeven of op een of meer strategische plekken verstopt worden voor noodgevallen. Mensen die hiervoor kiezen, komen nooit voor het probleem te staan dat ze zichzelf buitensluiten uit hun huis. En mocht dat onverhoopt wel gebeuren, dan is er natuurlijk een reservesleutel in de buurt om de voordeur of achterdeur weer open te krijgen.

Neem contact op met Slotenmaker Hoppy

Kies ook voor het laten bijmaken van een setje sleutels voor uw deuren en/of kasten. Tegenwoordig kan dit in heel Belgiƫ, direct en snel, via de professionele Slotenmaker Hoppy. Deze slotenmaker kan voordelig en professioneel uw reservesleutels maken, maar is ook beschikbaar als er andere problemen met sleutels en sloten zijn. Stel bijvoorbeeld dat er een sleutel in het slot is afgebroken of een slot defect is geraakt. Ook dan kunt u Slotenmaker Hoppy inschakelen. Bezoek onze website voor meer informatie en/of neem telefonisch contact met ons op.