Sleutel afgebroken

Problemen met je slot komen altijd voor op onverwachtse momenten en vreemde tijdstippen. Vooral jezelf buitensluiten is een nare situatie en je komt dan je woning niet meer in. Maar jezelf buitensluiten is nog lang niet zo erg als je sleutel in het slot steken en bij het omdraaien van de sleutel constateren dat je sleutel afgebroken is. Een gedeelte van de sleutel zit vast in het slot en het andere gedeelte van de sleutel heb je nog in je hand. Ook dan kun je je woning niet meer in en nog erger, je kunt je slot ook niet meer gebruiken. In dat geval kan een vakkundige slotenmaker je goed ter hulp zijn.

Kan ik zelf wat doen als mijn sleutel afgebroken is?

Er zijn wel trucjes waarmee je kunt proberen om je afgebroken sleutel uit het slot te krijgen, maar in veel gevallen levert het niet veel op. Als er van de afgebroken sleutel nog een aanzienlijk deel uit het slot steek, dan zou je kunnen proberen om met een tang het restant van de sleutel uit het slot te verwijderen. Daarnaast zijn er nog ander huis, tuin en keuken oplossingen te vinden die kunt proberen als de sleutel afgebroken is. Bijvoorbeeld met lijm of met een krachtige magneet zou je het restant van de sleutel kunnen proberen te verwijderen. Maar in de meeste gevallen loop je bij het zelf proberen toch het risico dat je het slot onherstelbaar beschadigd. De beste manier is om de slotenmaker langs te laten komen.

De slotenmaker

Als je sleutel afgebroken is dan is op dat moment de slotenmaker je beste vriend. Een goede slotenmaker, zoals Slotenmaker Hoppy is 24 uur per dag bereikbaar, zodat je hem op elk moment van de dag en de avond kunt bereiken. Dit is wel een geruststellend gevoel en houdt ook in dat je niet in paniek hoeft te raken. De slotenmaker heeft de beschikking over alle materialen en gereedschappen en kan zo zelfs zonder het slot te beschadigen de sleutel uit je slot krijgen. Een slotenmaker inhuren kan je dus ook nog geld besparen doordat je geen nieuw slot hoeft te kopen.

Schakel Slotenmaker Hoppy in

Slotenmaker Hoppy is een vakkundige slotenmaker die jou afgebroken sleutel snel en professioneel uit het slot kan verwijderen. Het maakt niet uit waar je woont, want Slotenmaker Hoppy heeft een bereik over geheel Belgiƫ. Verzeker je ook van vakkundig werk en schakel Slotenmaker Hoppy ook in wanneer je sleutel afgebroken is.